vineri, 23 iunie 2017

Instalatiile gpl ne ajuta sa economisim multi bani

Instalatiile GPL sunt la mare cautare in continuare, chiar daca preturile carburantilor au ajuns la o cifra mai accesibila pentru toate buzunarele, fara a mai fluctua. Aceasta este o ocazie potrivita pentru toti soferii sa faca economii semnificative la fiecare drum parcurs, indiferent daca autoturismele detinute au motoare Diesel sau pe benzina.

Economii

Pretul GPL-ului la jumatate fata de cel al benzinei sau motorinei, ceea ce presupune ca sunt inregistrate economii importante. In plus, pretul instalatiei este de circa 500 de euro, insa poate varia in functie de marca, modelul si tipul motorului fiecarui autoturism, dar aceasta cifra este amortizata de majoritatea soferilor in circa 12 luni sau mai devreme, ceea ce presupune ca ulterior economiile sunt resimtite direct in buzunarele soferilor.

Fiabilitate

In plus, aceste instalatii GPL sunt disponibile in ziua de azi in cele mai eficiente versiuni, astfel ca nu numai ca sunt mult mai sigure, insa promit si economii mai mari, alaturi de performante imbunatatite. Si rezervoarele sunt foarte groase, dar au si forma rotii de rezerva pentru a o inlocui si pentru a nu mai ocupa o buna parte a portbagajului.

Performante

Singurul minus adus de aceste sisteme este faptul ca in cazul motoarelor sub 80 de cai se poate sesiza o lipsa de putere, care scade cu circa 3%, insa pentru restul motoarelor aceasta cifra nu este sesizabila. In plus, se prelungeste si durata de viata a motorului care functioneaza in conditii optime datorita faptului ca acest tip de carburant este mult mai curat si nu se depun impuritati pe componente.

Profesionalism


In schimb, este esential ca instalatiile GPL sa fie montate doar in service-urile acreditate RAR pentru ca soferii sa aiba parte de cele mai bune conditii, de garantie a lucrarii, dar si de siguranta faptului ca sistemele vor functiona ireprosabil tot timpul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu